Бездомният сексуален престъпник и употребяващ наркотици, Джоузеф Адам Мур, се завърна

...
Бездомният сексуален престъпник и употребяващ наркотици, Джоузеф Адам Мур, се завърна
Коментари Харесай

Сексуален престъпник се завръща на детската площадка в Сан Франциско след престой в затвора за надпис „безплатен фентанил“

Бездомният полов нарушител и употребяващ опиати, Джоузеф Адам Мур, се завърна на локална детска площадка в Сан Франциско, откакто провокира отвращение предходната година, тъй като предлага гратис фентанил на локалните.

„ След декемврийската си присъда за предизвикателство на публично безпокойствие, Мур сподели, че е прекарал известно време в пандиза и е бил освободен при започване на март “, съобщи San Francisco Chronicle в сряда.

Но откакто беше наказан за „ обвиняване за нарушение на публичния ред “ предходната година, съгласно изхода, Мур се върна на Argonne Playground „ на към 25 ярда от люлка, където група дребни деца си играеха със своите гледачи. “

„ Тук съм, тъй като бях бутнат тук “, сподели Мур, казвайки на Chronicle, че не може да остане в Санта Круз заради статута си на наказан причинител на полово закононарушение, съгласно „ правосъдните записи на окръг Санта Круз, показващи, че е бил наказан за блудствени дейности с малолетно лице под 14 години през 1997 година ”

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР